1990-1991 Adidas: 25 nieuwe kaarten

WolfBijna niet verkrijgbaar, die set kaarten van Adidas uit het seizoen 1990-1991. Ook een seizoen bovendien waarin er liefst 4 (!) officiële elftalkaarten werd uitgegeven. En ik ben tegenwoordig al blij als er een elftalkaart blijkt te zijn met mascotte Coentje erg prominent in beeld… 😉 Ook was dit seizoen trouwens goed voor 2 verschillende series, er is namelijk ook een kaartenset van kledingmerk Hummel.

LagendijkMaar op deze plek schrijf ik natuurlijk vooral over mijn laatste aanwinsten: van deze Adidas-serie kon ik 2 weken geleden maar liefst 25 nieuwe spelerskaarten begroeten!  De set bestaat uit spelers, liefst 4 keepers (ik mis nog Wapenaar), aangevuld met enkele stafleden en zelfs een kaart van de toenmalige technisch directeur, Ger Lagendijk. Deze laatste overleed overigens op 11 augustus 2010 aan een hartaanval. Maar waarlijk 25 mooie aanwinsten dus, waarvan de bijgewerkte galerij hier te vinden is op het tabblad 1990-1991.