Disclaimer en koekies

CookiesCOOKIES VERKLARING

Ik heb geen verstand van cookies, maar van koekies des te meer. Ik maak geen gebruik van Google Analytics, doe niet aan marketing maar mogelijk laat mijn website wel cookies op je multimedia-apparaat achter. Dit doe ik niet opzettelijk, en ik maak hier dan ook geen ge- of misbruik van.

DISCLAIMER

www.mijnfeyenoordverzameling.nl is mijn persoonlijk website, welke op geen enkele wijze gerelateerd is aan, gesponsord wordt door, betrokken is bij of onder auspiciën staat van de betaald voetbalclub Feyenoord Rotterdam N.V. De informatie die hier wordt verstrekt en vertoond, is uitsluitend bedoeld voor persoonlijke, niet-commerciële doeleinden.

Alle intellectuele eigendomsrechten, waaronder maar niet beperkt tot het auteursrecht, met betrekking tot de informatie op www.mijnfeyenoordverzameling.nl, komen toe aan de makers van de afbeeldingen. Het is niet toegestaan afbeeldingen, berichten en/of andere informatie van deze website over te nemen, te (her)publiceren, te verveelvoudigen en/of te distribueren, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van mij (en eventueel de rechthebbende).

Wilt u afbeeldingen voor niet-commerciële doeleinden gebruiken, uiteraard gerelateerd aan Feyenoord? Neemt u dan contact met mij op via het gastenboek op deze website. Ik strijk wel eens met mijn hand over mijn hart en kan u voor de goede Feyenoordzaak misschien een afbeelding toesturen per e-mail, mits daar naar mijn mening gegronde Rood/ Witte reden voor is.

TOT SLOT

Deze pagina is natuurlijk bedoeld met een knipoog. Maar ik ben van mening dat iedere zichzelf respecterende website een disclaimer hoort te hebben. Neem vooral geen serieuze notie van deze grappig bedoelde disclaimer, en voel u vooral niet belemmerd om eens fijn rond te kijken op deze gloeiende Rood/ Witte Feyenoord website! 🙂

De Webmaster

© 2022 www.mijnfeyenoordverzameling.nl