Elftalkaart 1990-1991 Adidas

Deze elftalkaart is natuurlijk wel een puike aanwinst, waarvoor ik een medeverzamelaar mag bedanken voor zijn gunning. Gedrukt op wat dunner papier hoort deze bij de 2e set kaarten, van shirtsponsor Adidas, dat gedurende het seizoen Hummel opvolgde. In totaal verschenen er dat seizoen trouwens maar liefst 4 elftalkaarten op ansichtkaartformaat, inclusief een kaart met de selectie en staf ‘strak in het pak’ van Piet Zoomers. (tekst gaat verder onder de foto)1990-1991Naar deze elftalkaart was ik al een heel tijdje op zoek; het is een van de weinige kaarten van begin jaren ’90 die ik niet eerder kon bemachtigen. Zelf begon ik met het verzamelen van spelerskaarten in de zomer van 1991, net na het seizoen 1990-1991 dus. Spijtig genoeg mis ik van het seizoen 1990-1991 dan ook nog enkele spelerskaarten, waarvan toen bovendien 2 sets werden uitgegeven. De zoektocht gaat dan ook voort!