Feyenoord Cards

Feyenoord heeft door de jaren heen bij speciale gelegenheden enkele kaartseries uitgegeven. Voorbeelden hiervan zijn het behalen van het landskampioenschap in 1999 en de winst van de Uefacup in 2002. Op deze pagina vindt u enkele series terug.

Deze kaarten zijn uitgegeven als bonusitem bij aanschaf van het fotoframe ter gelegenheid van de Uefacup winst in 1974. Dit fotoframe werd uitgegeven na de spectaculaire winst van de Uefacup in 2002.

Deze kaarten zijn uitgegeven als bonusitem bij aanschaf van het fotoframe ter gelegenheid van het landskampioenschap in 1999.

Deze kaarten zijn uitgegeven als bonusitem bij aanschaf van het fotoframe ter gelegenheid van de Uefacup winst in 2002, toen Feyenoord ook het fotoframe op de markt bracht van de Uefacup winst in 1974.

Deze kaarten zijn uitgegeven als bonusitem bij aanschaf van het fotoframe ter gelegenheid van het landskampioenschap in 2017.

Deze kaarten zijn in 2008 ter ere van het 100-jarig jubileum uitgegeven in een serie van 10 kaarten van 13,5 x 13,5 centimeter.

Van deze spelerskaarten is mij niet bekend uit welke kaarten een complete serie precies bestaat. Zo nu en dan kom ik een los exemplaar tegen en probeer ik deze aan te kopen.

En tot slot nog drie kaarten van Feyenoord Cards met een ‘nostalgische’ uitstraling. Het is mij niet bekend wat de gelegenheid van deze uitgave was.