GEZOCHT: ontbrekende kaarten eerdere seizoenen

Feyenoord heeft, net als zo veel voetbalclubs, gedurende het voetbalseizoen elk jaar weer te maken met vele spelersmutaties. Met aankopen vlak voor of na de seizoensstart of in de winterstop is het altijd maar de vraag of er nog nieuwe spelerskaarten wordt uitgeven. Wanneer dat zo is, wordt daar via de officiële verkoopkanalen helaas nooit ruchtbaarheid aan gegeven.

Via een zeer attente medeverzamelaar weet ik echter sinds enige tijd dat er in mijn verzameling nog een aantal spelerskaarten ontbreken. Zo is er in het seizoen 2003-2004 wel degelijk een kaart uitgegeven van Paul Bosvelt voordat hij naar manchester City vertrok na interne strubbelingen. Van het seizoen 2010-2011 was al bekend dat er in de winterstop liefst 7 nieuwe kaarten waren uitgegeven, maar dat er van reservekeeper Kostas Lamprou ook een kaart in omloop is, wist ik tot voor kort niet.

Tot slot is er (bijna vanzelfsprekend!) ook van de tussentijdse aanwinst Robin van Persie vorig seizoen nog een aparte spelerskaart verschenen. Ik zeg bijna vanzelfsprekend omdat de winterse transfer zacht gezegd toch een kleine verrassing was. Het mag dan ook duidelijk zijn dat deze natuurlijk erg gewild is, maar helaas heb ik deze kaart nog niet in mijn collectie. Ik heb het onderdeel Gezocht bijgewerkt met de 3 hierboven beschreven kaarten.