Gezocht

Feyenoord Rotterdam“Het hebben van de zaak is het einde van het vermaak”

Aldus mailde een collega verzamelaar mij eens. Al zie ik zelf de wijsheid van dit advies wel in, toch probeer ik mijn verzameling steeds verder uit te breiden. Helemaal compleet wordt de collectie natuurlijk niet, maar ik wil best een poging wagen! 🙂

Ik ben dan ook bijna dagelijks op zoek naar uitbreiding van mijn verzameling. Ik zoek vooral spelerskaarten (met name zwart/ witte fotokaarten van wijlen Piet Bouts) en elftalkaarten (bij voorkeur 10×15 cm).

Heeft u van de foto’s op de volgende tabbladen iets te koop of te ruil, of heeft u mooie (en onbeschadigde) boeken en/of kaarten in een kast of oude doos waar u niets mee doet en waar u liever een ander blij mee maakt? Dan verneem ik graag uw aanbod via het gastenboek. Ik neem daarna per e-mail contact met u op om te kijken of we tot elkaar kunnen komen over een overname. Alvast hartelijk bedankt voor uw reactie, en natuurlijk graag tot ziens op mijn website!

Van deze kaarten weet ik zeker dat ze bestaan, maar heb ik nog niet in mijn verzameling. Een deel hiervan heb ik mogen scannen uit een privécollectie maar zoek ik ze dus nog voor mijn eigen collectie. Vanzelfsprekend houd ik mij aanbevolen voor reacties!

Zoeklijsten bijgewerkt op: 24 januari 2016.

.

.

Van deze ansichtkaarten van De Kuip weet ik ook van het bestaan af en zou ik graag nog aan mijn collectie toevoegen. Wie er eventueel nog oude ansichtkaarten zonder bestemming op zolder heeft liggen maakt mij er erg blij mee!

Zoeklijsten bijgewerkt op: 2 augustus 2015.

Van deze minishirts weet ik ook van het bestaan af en zou ik graag nog aan mijn collectie toevoegen. Wie er eventueel nog oude minishirts zonder bestemming op zolder heeft liggen maakt mij er erg blij mee!

Zoeklijsten bijgewerkt op: 2 augustus 2015.