Nieuwe categorie: Stadionkaarten

Onlangs heb ik besloten om mijn verzameling stadionkaarten uit te breiden met kaarten van stadions waar ik met Feyenoord een officiële wedstrijd heb bezocht. Hiervoor heb ik 3 redenen. Allereerst heb ik van de meeste door mij bezochte uitwedstrijden de entreekaartjes bewaard en kan ik dus vrij goed achterhalen waar ik allemaal ben geweest. Daarnaast zijn dergelijke kaarten goed te verzamelen op ansichtkaartformaat, en kijk ik uit naar de zoektocht om alle stadions te vinden. Als laatste reden probeer ik mijn verzameling een nieuwe impuls te geven aangezien het aanbod met voor mij interessante spelers- en elftalkaarten vooral de laatste tijd erg mager is.

Basel St Jacob Park

In het menu aan de rechterzijde staan onder Stadionkaarten zowel de kaarten van Stadion Feijenoord als van andere door mij bezochte voetbalstadions. Hier is alvast een voorproefje van de kaart van het stadion van FC Basel, Sankt Jacob Park, waar ik geweest ben voor een wedstrijd voor de Uefa Cup. Naast deze kaart hoop ik de komende tijd meer kaarten van Nederlandse en Europese stadions aan te kopen, waarna ik deze ook toevoeg.