Nieuwe rubriek: BOEKEN & MAGAZINES

1998-1999Aangezien ik momenteel bijna al mijn nieuwe aanwinsten van kaarten van de afgelopen tijd heb verwerkt voor toekomstige nieuwsberichten, heb ik een paar vrije uurtjes gebruikt om te beginnen met het scannen van een deel van mijn verzameling boeken en magazines. Mijn keuze is hierbij als eerste gevallen op de presentatiegidsen: de jaarboeken met vooral foto’s en statistieken van de verstreken seizoenen. In de jaren ’70 van de vorige eeuw is men begonnen met het uitgeven hiervan, waarna deze boeken sinds het begin van de jaren ’90 op jaarlijkse basis worden uitgegeven. Het jaaroverzicht van het onlangs geëindigde seizoen 2013-2014 ontbreekt op dit moment nog in mijn verzameling, maar deze is onlangs wel uitgekomen en verwacht ik binnenkort aan te kopen.