2021 tot en met 2030

Op deze pagina staan alle spelerskaarten van de seizoenen 2020-2021 tot en met 2029-2030.

Hoofdtrainer: Dick Advocaat.

Bijzonderheden: Dit is het eerste volledige seizoen onder trainer Dick Advocaat, die na enige tijd onderhandelen in april 2020 contractverlenging voor een nieuw seizoen overeen kwam. Inmiddels is duidelijk dat het seizoen 2020-2021 Dicks ‘laatste kunstje’ als clubtrainer wordt.

Omdat vanwege de coronapandemie de Open Dag dit jaar niet doorging, kwam dat Feyenoord goed uit om ook direct kaarten te maken van de nieuwe aanwinsten Robert Bozeník (al sinds januari 2020 bij Feyenoord), Christian Conteh, Mark Diemers, Bryan Linssen, Uros Spajic en João Carlos Texeira.

Klik op een kaart voor een vergroting.

Hoofdtrainer: Arne Slot.

Bijzonderheden: Arne Slot volgde in de zomer van 2021 Dick Advocaat op, die na (bijna) 2 seizoenen stopte bij Feyenoord en tegelijkertijd zijn loopbaan als clubcoach beëindigde. De overstap van Arne Slot naar Feyenoord werd al gedurende het seizoen 2020-2021 bekend, waarna de club die hij zou gaan verlaten (AZ) Slot op staande voet ontsloeg.

Voor zover mij bekend zijn er van de aanwinsten in de winterstop (Bassett, Cojocaru, Sandler, Hendrix en Wålemark) géén extra kaarten uitgekomen.

Klik op een kaart voor een vergroting.

Hoofdtrainer: Arne Slot.

Prijs gewonnen dit seizoenlandskampioen Landskampioen.

Bijzonderheden: Gedurende een seizoen meld ik mij 1 of 2x per e-mail bij de Feyenoord Klantenservice met de vraag of er dat seizoen een set met spelerskaarten beschikbaar is. Dat bleek dit seizoen niet het geval. Ook meld ik mij meerdere keren per seizoen bij een van de Feyenoord Fanshops in Rotterdam. Ook daar bleek men niet bekend met een set spelerskaarten.

Groot was dan ook mijn verbazing (en daarna mijn enorme teleurstelling!) toen een vriendelijke collega verzamelaar mij meldde dat er wel degelijk een kaartset was. Deze is echter niet via publieke kanalen beschikbaar gesteld, en tot op heden is het mij dus niet gelukt om deze kaartset, nota bene van onze kampioenen, aan mijn verzameling toe te voegen. Wie mij kan helpen, mag rekenen op mijn eeuwige dankbaarheid!