Welkom op mijn website!

SimonHartelijk bedankt voor uw bezoek aan mijn website. Op deze website presenteer ik met veel enthousiasme mijn verzameling spelerskaarten, elftalkaarten en minishirts van mijn favoriete voetbalclub, Feyenoord Rotterdam. Bovendien bezit ik ook een aardige collectie kaarten van het mooiste voetbalstadion van Rotterdam, Nederland en omstreken, Stadion Feijenoord, oftewel ‘De Kuip’.

1995-1996 2Wat is mijn doel met deze website? Ik begon met het verzamelen van spelerskaarten in het seizoen 1992-1993, het eerste seizoen waarin ik een seizoenskaart had. Sinds enkele jaren probeer ik mijn verzameling aan te vullen met kaarten van voor 1992. Ik heb deze website dan ook gemaakt omdat ik mijn collectie kaarten graag wil delen met anderen en niet alleen in mappen wil bewaren! Ik vind het leuk als er dan ook veel medeverzamelaars en geïnteresseerden kennis kunnen maken met mijn verzameling spelerskaarten, elftalkaarten en stadionkaarten. Mijn verzameling dient voor enkele medeverzamelaars inmiddels ook als ijkpunt voor de uitgave van kaarten door de jaren heen.

Kuip KLMMeer dan 1.000 unieke kaarten Momenteel heb ik in totaal meer dan 1.000 unieke spelers- en elftalkaarten verzameld en mijn verzameling groeit nog steeds. Ik werk mijn website regelmatig bij met mijn nieuwste aanwinsten. Naast mijn kaarten en minishirts probeer ik in de toekomst ook mijn collectie magazines, periodieken en boeken te plaatsen. Houd u mijn website in de gaten!

Graag tot ziens! Zoals hierboven al gemeld, plaats ik regelmatig nieuws over mijn verzameling. Hopelijk komt u nog eens terug om hier mijn nieuwste verzamelaanwinsten te bekijken!

Puck van HeelMet Rood/ Witte Feyenoordgroet,
Webmaster MijnFeyenoordVerzameling.nl